Algebehandling

Få effektiv algebehandling i Randers

Rengøring Randers er din lokale serviceindsats, når det kommer til alle former for rengørings- og serviceopgaver i og omkring det private hjem eller det lokale erhverv. Vi leverer rengørings- og serviceydelser til såvel private og erhverv i hele Randers Kommune. Vi tilbyder bl.a. algebehandling af tag, facader, fliser, terrasser og lignende. Behandling og rengøring af alger kræver den rette metode, for at man ikke gør skade på det, der er under algerne. Man kan godt kaste sig ud i algebehandling selv, men vi anbefaler, at man benytter sig af professionelle med erfaring, da dette giver det mest sikre og mest optimale resultat.

Alger trives i et fugtigt miljø, og det danske klima er helt ideelt for algerne til at gro og sprede sig. Derfor kan det være en fordel, hvis man fanger dem i opløbet, så de ikke når at sprede sig eller udvikle sig for meget. 

Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på, hvilken type tag man har – f.eks. eternit, tegl, betontegl eller tagpap – og hvilke produkter der i så fald bedst egner sig til lige netop din type tag. Dette og meget mere kan vi hos Rengøring Randers hjælpe med. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Modtag dit
rengøringstilbud

Algebehandling af tag og facade

rengøring randers algebehandling tagrens vinduesvask 600x400
rengøring randers algebehandling privatrengøring fliserens trykrens

Algebehandling af fliser og terrasse

Modtag et tilbud på algebehandling i Randers

rengøring randers algebehandling tagrens facaderens privat

Kontakt os i dag

Få et godt rengøring-tilbud på din service

Modtag dit
rengøringstilbud

Modtag dit
rengøringstilbud